Εκπαιδευτικά Εργαλεία

Εκπαιδευτής CardiAid Trainer

Ο  Εκπαιδευτικός απινιδωτής CardiAid Trainer είναι σχεδιασμένος λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες της εκπαίδευσης ΚΑΡΠΑ με χρήση Απινιδωτή ΑΕΑ:

Σε εμφάνιση είναι ίδιος με τον απινιδωτή CardiAid ΑΕΑ, αφού σκοπός του είναι να εξοικειώσει τους μαθητευόμενους με το προϊόν.

Μπορεί να προσομοιώσει όλα τα πιθανά σενάρια που ο χρήστης δύναται να αντιμετωπίσει χρησιμοποιώντας το CardiAid AEΑ. Ο χρήστης μπορεί να εφαρμόσει στην πράξη όλες τις απαιτούμενες, σε κάθε πιθανή περίπτωση, ενέργειες.

Χρησιμοποιείται από τον εκπαιδευτή με τηλεχειριστήριο

Ο εκπαιδευτής μπορεί να παρουσιάσει διαφορετικά σενάρια κάθε στιγμή ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη και/ή το αντικείμενο του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

CPR Κούκλα για πρακτική “BRAYDEN”

Ο απώτερος σκοπός της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) είναι να διατηρήσει την ροή του οξυγονωμένου αίματος στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια της καρδιακής ανακοπής, ώστε να αποφευχθεί σοβαρότερη εγκεφαλική ζημιά.

Το “BRAYDEN” είναι η πρώτη κούκλα καρδιοπνευμονικής ανάνηψης που διαθέτει εικονική ροή αίματος από την καρδιά στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια της καρδιοπνευμονικής ανάνηψης.

Επιπλέον, με τη βοήθεια αυτής Κούκλας “BRAYDEN” καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), οι εκπαιδευόμενοι δεν θα μάθουν μόνο με ευκολία πώς να εκτελέσουν μία καρδιοπνευ μονική ανάνηψη επιτυχώς σε ώρα ανάγκης, αλλά θα αποκτήσουν και δεξιότητες που θα τις θυμούνται σε όλη τους τη ζωή χάρη στην εποικοδομητική χρήση καινοτομιών που χαρακτηρίζει το “BRAYDEN”.

Cardio First Angel

Χωρίς ρεύμα ούτε μπαταρία – απλά μηχανικά, το νέο Cardio First Angel είναι πάντα έτοιμο. Η εφαρμογή του παρουσιάζεται εύκολα με διεθνώς κατανοητές εικόνες.

Ο ειδικός σχεδιασμός του Cardio First Angel εγγυάται τη σωστή τοποθέτηση στον θώρακα του ασθενή έτσι ώστε το καρδιακό μασάζ να πραγματοποιείτε  εκεί που χρειάζεται.

Ένας ειδικός αφρός δημιουργεί μία απαλή επαφή στην επιφάνεια και απορροφά τον ιδρώτα.

Ο ήχος κλικ είναι επίσης, αισθητός από το επακόλουθο τίναγμα του ελατηρίου. Αν ο πάροχος των πρώτων βοηθειών ταιριάξει τους δύο ήχους (κλικ), αυτόματα θα φτάσει στην απαιτούμενη συχνότητα της σειράς των 100 συμπιέσεων το λεπτό.

Ο Cardio First Angel είναι επίσης, βοηθός καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) για χρήση σε αιφνίδια ανακοπή καρδιάς του θύματος.

Νούμερο Μοντέλου: CCPR02


Ας συζητήσουμε πώς οι απινιδωτές της CardiAid θα έρθουν και στον δικό σας χώρο