Φύλαξη και Προστασία

Όταν κάποιος υποστεί αιφνίδια καρδιακή ανακοπή, το κάθε δευτερόλεπτο που περνάει είναι κρίσιμο. Σε δημόσιο χώρο, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς αν υπάρχει διαθέσιμη συσκευή AED για να μπορέσει να τη χρησιμοποιήσει.

Από την άλλη πλευρά, το AED πρέπει να προστατεύεται στους δημόσιους χώρους, όπως λόγου χάρη στα αεροδρόμια, στα Δημαρχεία, στα σχολεία.

Για το λόγο αυτό, ο CardiAid AED πρέπει να φυλάσσεται με ασφάλεια σε χώρους, όπου μπορεί κανείς να τον προσέξει και να τον προσεγγίσει άμεσα.

Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους, οι χώροι αποθήκευσης για τα CardiAid AED εξασφαλίζουν ορατότητα και εύκολη πρόσβαση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Rotaid Swift
Indoor Cabinet

Το Rotaid Swift είναι μία πρωτοποριακή AED θήκη τοίχου που εγγυάται αναγνωρισμένη και βιώσιμη αποθήκευση της AED συσκευής σας. Το χαρακτηριστικό σχήμα και πράσινο χρώμα της διευκολύνουν στην αναζήτηση και αναγνώρισή της, ενώ η εμφάνισή της είναι υψηλού επιπέδου ποιότητας. Μία γρήγορη στροφή προς τα αριστερά και η θήκη ανοίγει στο λεπτό.

Το μεγάλο παράθυρο, με το εξέχον AED λογότυπο, προσφέρει μία ολοκληρωμένη
εικόνα του απινιδωτή και του δείκτη του.

Ένας εύηχος συναγερμός 90 ντεσιμπέλ εξασφαλίζει την καλή προστασία του AED.

Μήκος 43,5 εκ. Πλάτος 36,6 εκ
Βάθος 21 εκ. Βάρος 4,5 κιλά
Μήκος 17,1’ Πλάτος 14,4’
Βάθος 8,3’ Βάρος 9,9 lbs

Αριθμός Μοντέλου CC004R

Rotaid Solid Plus Heat AED
OutDoor Cabinet

Η θήκη Rotaid Solid Plus Heat είναι μία πρωτοποριακή θήκη τοίχου που εξασφαλίζει εμφανή και γερή αποθήκευση της συσκευής AED. Το χαρακτηριστικό στρογγυλό σχήμα και το πράσινο χρώμα της, διευκολύνουν την αναζήτηση και αναγνώριση της, ενώ η εμφάνισή της είναι υψηλού επιπέδου ποιότητας. Το μεγάλο λογότυπο AED, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του διάφανου καλύμματος, δεν αφήνει περιθώρια προβληματισμού.

Είναι μία συσκευή που σώζει ζωές. Η θήκη ανοίγει με ένα ενστικτώδες γύρισμα που αφαιρεί ολόκληρο το κάλυμμα. Ο χρήστης έχει πλήρη πρόσβαση στο AED που στηρίζεται σε προέκταση για εύκολη και γρήγορη χρήση.

Ένας εύηχος συναγερμός 90 dB ντεσιμπέλ εξασφαλίζει την καλή προστασία του AED.

Μήκος 48εκ Πλάτος 48εκ Βάθος 18 εκ Βάρος 6,7 κιλά
Μήκος 18,9 ‘Πλάτος 18,9’ Βάθος 7,1’ Βάρος 14,9 lbs

Νούμερο μοντέλου: CC003R

Information Board and Wallmount

Με τον ειδικό σχεδιασμό του, το CardiAid Wallmount εγγυάται πως το CardiAid AED είναι εύκολα διακριτό και προσιτό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Το CardiAid Wallmount εξασφαλίζει την πρακτική αποθήκευση του CardiAid. Το CardiAid Wallmount επίσης, εξασφαλίζει αποθήκευση για εφεδρικά ηλεκτρόδια, σε περίπτωση που χρειαστεί. Το CardiAid Wallmount είναι κατάλληλο για μέρη, όπου δεν είναι απαραίτητη η προστασία του AED.

Συνίσταται η εγκατάσταση του CardiAid Wallmount, του Πίνακα Πληροφοριών και των επιγραφών AED για την αύξηση της ορατότητας του σημείου AED και κατ’ επέκταση της αποτελεσματικής πρόσβασης στη δημόσια απινίδωση.

Μήκος: 32,8 εκ. Πλάτος: 15 εκ.  Ύψος: 18 εκ.
Μήκος: 12,9”. Πλάτος: 5,9”. Ύψος: 7,1”.

Αριθμός Μοντέλου: CT0207WR


Ας συζητήσουμε πώς οι απινιδωτές της CardiAid θα έρθουν και στον δικό σας χώρο